úterý 31. května 2011

Den prvni - Admont - 27. 5. 2011

Neuveritelne se stalo skutkem a po mesicich priprav, odrikani a utrap jsme dnes vyrazili na velkolepou cestu do Spanel. Odjezd byl naplanovan na osmou hodinu z Koniklecky a jak to tak byva presne v devet jsme vyrazili, po naladovani vsech veci na spydera, smer Rakousy.

Nas expedicni team tvori nasledujici clenove:
BMW F800GS - Giannek a Lucka
Can-am Spyder RS - Lukas a Terka

Jeli jsme na Znojmo, Hnanice a Horn, tady uz se zacala obloha zlovestne zatahovat, takze jsme se na jedne benzince predoblikli s tim, ze asi bude prset a hned jak sme vyrazili zacalo chcat. Takze sme po par metrech znovu zastavili a dooblikli jsme si vsechny nepromoky. Timto musim vyzvednout fantastickou praci mych skvelych rodicu, neb jejich nepromok na vozik je naprosto famozni (viz foto). A vozik absolvoval dnesni oslavy deste, tak rikajic suchou nohou. Jeste jednou diky.

No a pak navleceni do vseho toho igelitu jsme jeli do  St. Poltenu, po dalnici, v nadeji, ze tomu destiku ujedeme. Neujeli. Smirili jsme se s nim, a s destem na lici jsme jeli na Mariazell. Tady jsme si dali nejakou tu Supe mit knodl a mirili na Wildalpen. A tady uz se mi to zacalo libit. Nadherna cesta. Spousta zatacek, krasne vyhledy, dest nedest, proste parada. Do Zell am See jsme sice nedojeli, ale nevadi.

Prave jsme v Admontu v penzionku Landgasthof. Bohate najezeni (viz foto - pravy rakousky puttenschnitzel), spokojeni a prijemne unaveni.

A zitra zase vzhuru za novymi dobrodruzstvimi.

PS: Bohuzel wi-fi neni vsude (rozumej neni temer nikde) takze se zde clanky budou objevovat velmi sporadicky.



Žádné komentáře:

Okomentovat